NAKON VIJESTI O NJIHOVOM PREKIDU, DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO CIJELU SRBIJI: Pogledajte šta je uradio Marini, ONA NE DOLAZI SEBI (FOTO)

Show
NAKON VIJESTI O NJIHOVOM PREKIDU, DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO CIJELU SRBIJI: Pogledajte šta je uradio Marini, ONA NE DOLAZI SEBI (FOTO)
.

Darko je priznao da je u veoma lošim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Sević.

Darko je priznao da je u veoma lošim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Sević, te je naveo da godinu dana nije vidio njihovu kćerku Lorenu, što je Ana oštro demantovala, ali tu drami nije kraj.

Pojavile su se spekulacije da se Darko razišao i od druge žene, tačnije vjerenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

U toku dana Marina se oglasila o ćemu smo već pisali i otkrila kakav je trenutni odnos između nje i Darka:

marina

-Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo - rekla je ona.

Odmah nakon toga Darkova izabranica je na Instagram story-ju podijelila snimak gdje se njih dvoje ljube, a sve je izgledalo ovako:

m-arina

Da li Darko ovo radi u inat bivšoj supruzi Ani Sević ili se iskupljuje za sve ispade trenutnoj verenici Marini, ostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama.

Ne propustite