KRISTIJAN U SUZAMA MOLIO STANIJU, TRAZI OD NJE SAMO JEDNO: Ona se odmah oglasila , NE PIŠE MU SE DOBRO

Show
KRISTIJAN U SUZAMA MOLIO STANIJU, TRAZI OD NJE SAMO JEDNO: Ona se odmah oglasila , NE PIŠE MU SE DOBRO
.

Kako domaći mediji prenose, Kristijan Golubović je preko posrednika predložio Staniji Dobrojević da povuče iskaz kojim ga tereti da joj je javno prijetio smrću, te da ga ne goni putem suda u zamjenu za javno izvinjenje. Stanija je, u razgovoru sa novinarima, potvrdila ove glasine.

– Tačno je da sam dobila prijedlog da povučem taj iskaz, odnosno da promijenim iskaz da ga ne bih teretila i da kažem da se ne osjećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smijem da vam otkrivam ko me je kontaktirao i ko mi je to ponudio. Iduće nedjelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo vidjeti šta ću i kako ću – kratka je bila Stanija koja je u Srbiju iz Amerike stigla prošle sedmice u strogoj tajnosti.

Podsjećamo, Kristijan je prošlog petka izveden iz rijalitija kako bi bio saslušan upravo zbog Stanijine prijave da joj je prijetio smrću i on se tada branio iskazom kako je sve bila neslana šala koja je otišla predaleko. On je trebalo da bude saslušan u srijedu, međutim, odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva bez prisustva svog advokata, te je sve odloženo za petak, a da li će se proces nastaviti zavisi od Stanije i njeno iskaza. Drugim riječima, ona sada ima Kristijana u šaci i samo od nje zavisi da li će ga sud dalje goniti za prijetnje smrću.

Ne propustite