LEPA BRENA UGRADILA NOVE SILIKONE, EVO KAKO SAD IZGLEDA: Čvrste i ogromne grudi, NIKAD JE OVAKVU NISMO VIDJELI

Show
LEPA BRENA UGRADILA NOVE SILIKONE, EVO KAKO SAD IZGLEDA: Čvrste i ogromne grudi, NIKAD JE OVAKVU NISMO VIDJELI
.

Nije štedjela!

Lepa Brena je prošle nedjelje napunila 60 godina i tim povodom sebe počastila specijalnim tretmanom za grudi. Naime, ona je podigla i zategla svoje grudi najsavremenijom metodom uz pomoć specijalnih lasera koja je trenutno najpopularnija u svijetu i koja se toplo preporučuje svim danima budući da su hiruški zahvati i ugradnja silikona odavno zastarela i maltene odbačena metoda.

Brena svakako prati trendove, naročito vodi računa kada je estetska medicina u pitanju jer joj je na prvom mestu ipak zdravlje. Baš zato nije štedela, već se počastila za jubilarni rođendan i malo doterala dekolte. Ona u sedmoj deceniji koju je upravo načela izgleda savršeno. I te kako se vidi da godinama pazi na ishranu, te ima struk kao djevojka od 20 godina. 

Zahvaljujući zdravoj ishrani i zdravom načinu života i ten joj blista i zaista izgleda svjetski. Što se grudi tiče, poželjela je da isproba nove laserske metode, a kako je htjela baš njih da učvrsti, rešila je da taj tretman koji se osim laserima radi i specijalnim masažama sa skupocjenim francuskim kremama pokloni sama sebi za rođendan i to je i učinila i baš je zadovoljna - otkriva izvor za "Scandal" i dodaje:

- Boba joj je poklonio prsten od 10.000 evra i priredio žurku iznenađenja za najbliže, tako da je Brena blistala sa porodicom i prijateljima, zadovoljna i svojim izgledom na kom mogu mnoge da joj pozavide, ali i činjenicom da slavi jubilej u krugu najvoljenijih.

Ne propustite