NAKON ŠTO JE TOMA SINOĆ JAVNO PREVARIO SA PAULOM, NADEŽDA DONIJELA KONAČNU ODLUKU: Ona i sin Longo...

Show
NAKON ŠTO JE TOMA SINOĆ JAVNO PREVARIO SA PAULOM, NADEŽDA DONIJELA KONAČNU ODLUKU: Ona i sin Longo...
,

Od danas više ništa nije isto u njenom životu, a za NJIH sprema i TUŽBE! (FOTO)

Toma Panić sinoć je tokom emisije ''Pitanja novinara'' prvi put javno priznao da je zaljubljen u Paulu Hublin, sa kojom je nedavno otpočeo ljubavnu romansu pred kamerama rijalitija ''Zadruga''.

screenshot-18

Nakon toga, izrevoltirana Nadežda odlučila je da ugasi svoje profile na društvenim mrežama, a pored toga Biljićeva je donijela odluku da se skroz povuče, te je čak promijenila i broj telefona. 

Nadeždina majka Slavica otkrila nam je koje je sve odluke ona donijela, nakon javnog poniženja koje joj je nevjenčani suprug priredio.

- Nada je donijela odluku da se više ne oglašava, promenila je broj telefona, ugasila profile na društvenim mrežama, više je ne zanimaju dešavanja u ''Zadruzi'' i ne želi ništa da komentariše. Uopšte! Izlazi iz svih priča, posvećuje se samo sebi i djetetu. To je njena konačna odluka. Ništa je više ne zanima, a sve što se bude reklo loše o njoj, biće podneta tužba i sve ide preko suda i advokata. Svako ko bude povredio Nadeždu na bilo koji način ide na sud. Ja je kao majka podržavam u svemu i izdržaćemo. Nisam sinoć to gledala i nemam komentar. Gasimo televizor i slušamo muziku - poručila je Nadeždina majka 

Novi.ba/pink
 

ZEMLJOTRES UPRAVO POGODIO BiH: Stigle prve informacije

Broj jedan za bosnu i hercegovinu - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite