OVE PJEVAČICE SU ŽIVJELE ZAJEDNO, SKORO ZAVRŠILE U POLICIJI KADA SU KOMŠINICI URADILE OVO: Otkriveni svi detalji

Objavljeno:25.10.2020 - 13:34
A A A Times Arial

Mnoge današnje poznate zvijezde kada su došle u Beograd morale su da iznajme stan i dele ga sa nekim kako bi smanjili troškove, te su se tako izrodila i mnoga kumstava i prava prijateljstva.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš na početku svojih pjevačkih karijera dijelile su iznajmljeni stan u Beogradu. Pored toga što su bile koleginice i cimerke, Tanja i Slavica bile su i bliske drugarice od 2004. do 2006. godine, kada su se posvađale, a onda prestale da žive zajedno, ali i prekinule komunikaciju.

tanja

Ipak, 2013, nakon sedam godina, pjevačice su uspele da izglade odnose. Slavica je čestitala Tanji rođenje drugog djeteta, a kada se Tanja vratila iz Australije u Srbiju, vidjele su se i zajedno gostovale u jednoj od “Grandovih” emisija.

- Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela - rekla je Slavica nakon pomirenja.

Mnogi nisu znali da su Milica Todorović i Katarina Živković nekada bile cimerke.

milica-todorovic-2

- Pa to je haos bio! Milica i ja se uvijek smijemo kada pričamo o tom periodu. Nas dvije smo bile toliko različite, kao mačka i miš! Mnogo smo se volele i mnogo svađale - pričala je ranije Kaća, a Milica otkrila kako im je došla policija na vrata:


- Kaća Živković i ja samo tada živjele zajedno. Čistile smo terasu u našem stranu, ona je sipala nešto slučajno komšinici na glavu, a nakon 15 minuta nam je došla policija na vrata, a mi stojimo sve sa maskama na licu. Kažu oni da je komšinica rekla da želimo da je ubijemo, sipale smo joj sonu kiselinu na glavu. To je bila glupost.

Novi.ba/SD

ZEMLJOTRES UPRAVO POGODIO BiH: Stigle prve informacije

Broj jedan za bosnu i hercegovinu - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!