SUPRUGA JE ZATEKLA U KREVETU SA LJUBAVNICOM! Životna priča čuvene pjevačice natjerat će suze na oči, IMALA JE SLAVU, ALI NE I SREĆU 

Show
SUPRUGA JE ZATEKLA U KREVETU SA LJUBAVNICOM! Životna priča čuvene pjevačice natjerat će suze na oči, IMALA JE SLAVU, ALI NE I SREĆU 
Iako je oduvijek vjerovala u ljubav i brak, život je Lepu Lukić na teške načine čak tri puta demantovao.

Iako je oduvijek vjerovala u ljubav i brak, život je Lepu Lukić na teške načine čak tri puta demantovao.

Prvi muž pjevačice bio je Toma Lukić, čije prezime nosi i dan danas, a uz koga je preživjela pravi pakao. O tome nikad nije javno govorila, ali je prije nekoliko godina ove navode potvrdila njena prijateljica. Lepin prvi suprug bio je ljubomoran, zbog čega je pjevačici nekoliko puta zaprijetio ubistvom i sedam godina joj nije davao razvod. On ju je i navukao na kocku, porok koji je i danas prati.

– Bio je bolesno ljubomoran. Toliko ju je volio da prosto nije umio da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtijevao je da ga napusti. Ona nije htjela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo volio i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Prijetio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpila, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao – ispričala je Lepina najbolja prijateljica Nadica prije nekoliko godina za domaće medije.

1317699-1814-dragana-udovicic-ls

Nakon što je Toma preminuo Lepa je rješila da sve oprosti mužu i nekoliko godina kasnije udala se za Vladu Perovića. Međutim, ni u ovoj zajednici nisu cvjetale ruže, jer je pjevačica supruga zatekla u krevetu sa ljubavnicom.

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog**u! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje – ispričala je Lepa u svom maniru. Inače Vlada se poslije oženio pjevačicom Sandrom Perović, koja ga je pred kamerama prevarila u “Zadruzi” i to sa Mikijem Đuričićem.

I poslije dva kraha braka i teškog života Lepa je nastavila da vjeruje u ljubav, te se ponovo udala za Milana Milanovića, sa kojim je u braku bila 18 godina. Njihovu sreću prekinula je Milanova iznenadna smrt, a pjevačici je najteže palo što nije uspjela da se oprosti od svoje ljubavi, koji je preminuo u Kanadi.

– On se u jednom trenutku vratio u Srbiju, ali nije volio Beograd, pa je bio u Jagodini. Razbolio se i na brzinu otišao za Kanadu u bolnicu, nije bio ni sedam dana i umro je. Htio je tamo da ga sahrane, tamo ima djecu iz prvog braka i želio je da bude tamo. Nije očekivao da će da umre. Bio je u lošem stanju, imao je metastaze. Meni su javili samo šta se desilo – ispričala je prošle godine nakon Milanove smrti Lukićeva te dodala:

– Rekao mije da mora da ide u bolnicu. Rekla sam mu da ću doći u februaru, a on mi reče da se vidimo tamo. Kolega mi je rekao da mu je loše. Dva dana sam pričala s njim, treći je već umro… Kao supruga sam morala sve da obavim. Oko banke, sahrane i svega. Ljudi su mi pomagali jer ne znam tečno da pričam engleski. Doživjela sam veliki stres. Mnogo sam se nasekirala, tako je umro, ja u Srbiji. Nisam mogla da odem, da pomjerim kartu, prenosi Blic.

Ne propustite