MAJA PREVARILA VJERENIKA DOK JE BIO U KOMI, ČIM JE SAZNAO OGLASIO SE: PLATIO JOJ SILIKONE, ZUBE I ODJEĆU, ona potonula od blama

Objavljeno:25.10.2020 - 09:17
A A A Times Arial

Maja Marković je saznala šta je njen vjerenik Jovica Putniković izjavio o njenoj prisnosti sa Alenom Hadrovićem.

"Moram da ti kažem da se Jovica oglasio, rekao je da ti je platio garderobu, zube, silikone... Kako to komentarišeš?", pitali su Maju u rijalitiju.

2359645-screenshot-1-ff

"Drago mi je da se oglasio, nisam očekivala to od njega. Normalno je da me kao dečko podržava u svakom smislu, pa i u finansijskom. Što se tiče grudi, ja sam uzela karticu. Za ovo drugo je dao veći dio novca, stvarno mi je mnogo pomogao, i što se tiče fizičkog i psihičkog stanja, a nije sve platio. Ružno mi je da pričam o tome. Povrijedila sam ga. Kad smo pričali o svemu ovome, rekla sam mu da se neće desiti, desilo se. On je rekao da neće da me krivi ako se nešto desi ovde, ali dobro. Povrijedila sam ga. Ne znam šta da kažem za to što je izjavio", rekla je drhvatim glasom Maja.

2359643-screenshot-2-ls

"Ja sam totalno drugačiji od tog njenog bivšeg momka, vjerenika... Može meni da ispostavi račun da mu vratim te pare. Nisam očekivao da će da se spušta na nivo finansija. Sada su mi neke stvari mnogo lakše u glavi, nadam se i u Majinoj", poručio je Alen.

"Nisam očekivala da će tako nešto da kaže, razočarana sam što pominje to. Ja sam rekla Kenanu, da mi je on rekao da se neće oglašavati, razočarana sam u to što je pričao o finansijskom smilu, a ne emotivnom. Mogao je i po tom pitanju", rekla je Markovićeva.

Novi.ba/Kurir

POUČNA PRIČA: Nemoj čekati sutra

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!