OPERISAO JE NOS, USNE, JAGODICE - BUKVALNO SVE NA LICU: A evo kako je NEKAD IZGLEDAO UČESNIK PAROVA, ŠOK SLIKA IZ MLADOSTI!

Show
OPERISAO JE NOS, USNE, JAGODICE - BUKVALNO SVE NA LICU: A evo kako je NEKAD IZGLEDAO UČESNIK PAROVA, ŠOK SLIKA IZ MLADOSTI!
.

Takmičar rijalitija "Parovi" Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik "Velikog brata", "Farme", a sada je po drugi put stanovnik luksuznog zemunskog zdanja. Promijenio je lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podsjeća na lutku.

zqek9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpjn01eqv8voge1zwq3nmqymdc5ogq5ngnjmwmwmdvimmrhnty0ogeuanblz5gtas0djgcbaae

foto: Instagram

- Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam, pa sam postao anoreksičan. Bio sam jako opsjednut svojim izgledom - rekao je on jednom prilikom.

On je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima.

Evo kako je nekad izgledao: 

c8340991d698274a00582d9e7276ca22

(pulsonline.rs)

Ne propustite