Dječak (1) i djevojčica (5) PRONAĐENI 3 DANA NAKON SMRTI RODITELJA: Evo kako su umrli, SVI OVO IMATE U KUĆI

Objavljeno:24.10.2020 - 13:24
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Djevojčica i njen brat pronađeni su u stanu tri dana nakon što su njihovi roditelji preminuli od trovanja kiselim krastavčićima.

Rođaci ruskog para Jakunun, Aleksandra i Viktorije, nisu mogli da ih dobiju nekoliko dana na njihove telefone. Naime, propustili su porodično okupljanje i poslije nekoliko poziva na telefon se javila petogodišnja kćerka.

Djevojčica je rekla da su mama i tata zaspali i da već dugo spavaju, ali i da je otac promijenio boju. Ona se sve vrijeme brinula o bratu koji ima godinu dana.

Natalija, Aleksandrova sestra, rekla je za ruske medije da je odmah nakon poziva došla u njihov stan.

"Kad sam vidjela, pala sam i počela sam da vrištim", rekla je Natalija.

3cdk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dnn01eqv8vn2uxowq0mta0otc3nza5mdflndnhzdlmmtcwymmzoguuanbnkzmczqkeaieaaq

Nakon dolaska policije i Hitne pomoći ustanovljeno je da je uzrok smrti trovanje.

Aleksandar i Viktorija su nekoliko dana prije nesrećnog događaja dobili od njegove bake domaće kisele krastavčiće. Sumnja se da je botulinum toksin iz krastavčića bio uzrok smrti. On izaziva paralizu i u najgorim slučajevima otkazivanje organa za disanje.

dpzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1drn01eqv8vzgzhzmyzntmyyzm3y2y4mdjlodhjnwvhztvkowjjztauanbnkzmczqkeaieaaq

Komšija Mikail Komčenko je rekao policiji da alkohol nije bio razlog trovanja jer ga par nije konzumirao.

O dječaku i djevojčici se trenutno stara Aleksandrov otac.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!