Prošetajte Novim Pazarom, otkrijte sve njegove znamenitosti i odsjednite u Hotelu Vrbak 3*!

Aktuelno
Prošetajte Novim Pazarom, otkrijte sve njegove znamenitosti i odsjednite u Hotelu Vrbak 3*!
-

Ispunjen toplinom, tradicijom i nezaboravnim trenucima, jedinstveno čudo arhitekture, uzdignuto nad rijekom Raškom, 1976. godine, Hotel Vrbak je postao sinonim za lijepotu i luksuz. Od tada postaje predmet divljenja svakog posetioca, poslovnog čoveka i turista koji je posetio Novi Pazar. 

10

Hotel Vrbak je neizostavan dio novopazarske turističke razglednice i svih turističkih magazina i novina koje su pisale turističke priče o Novom Pazaru u svim periodima svoga postojanja do danas.

6

Hotel se nalazi u strogom centru grada u sklopu trga Isa Bega Isakovića, u neposrednoj  blizini poslovne zone banaka, javnih ustanova, velikih kompanija, butika, prodavnica obuće, marketa, modnih centara, pozorišta, bioskopa, muzeja, galerije, zelene i nadaleko čuvene pazarske modne pijace, doline konfekcije i tekstila.

8

U središtu je najpopularnijih odredišta gradskog noćnog života Novog Pazara uz gradsko šetalište sa mnoštvo restorana, kafeterija i klubova.

7

Hotel Vrbak je, uz novog vlasnika, ND Tourism Group 2019. godine doživio potpuni preporod. Kompletnom rekonstrukcijom, hotelu je vraćen prvobitni sjaj, a sobe su u potpunosti rekonstruisane tako da odišu udobnošću, luksuzom i predivnim ambijentom.

9

Hotel raspolaže sa ukupno 59 smeštajnih jedinica na 3 sprata sa četiri različita tipa soba (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne deluxe, apartmani). Svaka od ponuđenih soba poseduje sopstveno kupatilo sa tušem kao i LCD TV mini bar, telefon i Wi-Fi. 

3

Savremeni i luksuzni enterijer Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodične ljude.

11

Novo ruho, kao i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela, čine ga jedinstvenim u regionu. Par kilometara udaljeni, Stari Ras, zajedno sa manastirom Sopoćani, Đurđevim stupovima i Petrovom crkvom predstavljaju mesta od izuzetne vrednosti svrstanih na listu svetske kulturne baštine UNESCO. 

4

Uživajte i osjetitete neviđen ambijent i energiju, kao i spoj Istoka i Zapada u pazarskoj čaršiji koja će vas ostaviti bez daha.

5

 

Odaberite između jednog ili dva noćenja sa doručkom u luksuznim sobama po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite