ZAGREB - upoznajte životni stil metropole uz jedno ili dva noćenja s doručkom za dvije osobe!

Aktuelno
ZAGREB - upoznajte životni stil metropole uz jedno ili dva noćenja s doručkom za dvije osobe!
-

Hotel se nalazi na najekskluzivnijoj lokaciji u centru grada, poznatom glavnom zagrebačkom šetalištu i trgovačkoj ulici "Ilica", svega par minuta hoda od Trga bana Jelačića.

3

Lokalitet pruža savršen ulaz u živahan životni stil velegrada. U sklopu hotela nalazi se popularan "Out Garden bar & restaurant" inovativnog dizajna i ponude.

4

Tijekom dana okusite tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, a u popodnevnim i večernjim satima zabavite se uz bogat sadržaj poput glazbe uživo, pub kvizova, stand up komedije ili uživajte uz piće s pogledom na Gornji grad s najpoznatije rooftop terase u centru Zagreba.

6


Opremljenost: sobe su klimatizirane i uređene u originalnom industrijskom dizajnu, koji je samo dio jedinstvenosti ovog hotela.

8

Sadrže privatnu kupaonicu, led TV, pisaći stol, ormar i sef uz pogled na Gornji grad ili Ilicu.

7

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i uvijek na raspolaganju za sve što vam treba. Odmorite se od svakidašnjice te doživite novo iskustvo uz ovaj unikatni koncept spoja ugostiteljstva i hotelijerstva.

5

Posjetite TimeOUT Heritage Hotel 4* na najekskluzivnijoj lokaciji u strogom centru grada!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite