OVO JE BUDUĆI ZET ŽELJKA MITROVIĆA, RUSKI MILIONER - ILIJA: Kad ga vidite ZANIJEMIT ĆETE, A TEK NJEGOVA KOSA, AUH! (FOTO)

Show
OVO JE BUDUĆI ZET ŽELJKA MITROVIĆA, RUSKI MILIONER - ILIJA: Kad ga vidite ZANIJEMIT ĆETE, A TEK NJEGOVA KOSA, AUH! (FOTO)
.

Kristinu Mitrović, stariju ćerku Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, nedavno je isprosio njen dečko, ruski milioner, Ilija.

Ona je rekla "da", a potom je fotografiju skupocenog prstena i buketa ruža objavila tada na svom Instagram profilu. Ubrzo su počele da pristižu poruke i čestitke u velikom broju, a među prvima je to učinila majka buduće mlade Milica Mitrović.

- Rekla sam "da" - napisala je Kristina u svojoj objavi, a potom joj je Milica ostavila emotikone srca. Nakon toga, i sama je na svom Instagramu objavila srećne vesti.

- Puno ljubavi i sreće im želim - napisala je svojevremeno ponosna majka i supruga čelnika TV "Pink" Željka Mitrovića, koji se ovim povodom još nije oglašavao.

Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila koje menja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija ćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje od budućeg supruga dobija. Uz fotografiju sa 101 ružom napisala je: "Moje uobičajeno jutro" i time pratiocima stavila do znanja da je to njena svakodnevica. Baš kao i vožnja privatnim avionom svog dragog, te kupovina skupocenih tašni premium brendova, nakita, obuće...

Inače, budući suprug ćerke Željka Mitrovića je prije nekoliko mjeseci boravio u Beogradu, gde su se svi, kao porodica, trudili da mu bude ugodno. Pokazali su mu sve znamenitosti Beograda, ali i hotele, prestoničke restorane. Jeo je našu tradicionalnu hranu i još više se zaljubio u zemlju iz koje potiče njegova buduća supruga.

Pogledajte kako izgleda zaljubljeni par:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom Ilijom

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Ne propustite