ŠOK SLIKA, OTKRIVENO KAKO ĆE IZGLEDATI DIJETE LUNE I MARKA: Bićete ZATEČENI kada vidite na koga će da liči, JE LI MOGUĆE?!

Show
ŠOK SLIKA, OTKRIVENO KAKO ĆE IZGLEDATI DIJETE LUNE I MARKA: Bićete ZATEČENI kada vidite na koga će da liči, JE LI MOGUĆE?!
.

Luna Đogani i Marko Miljković dobiće svoje prvo dijete, a njihovi fanovi već su našli način da saznaju kako će izgledati njihov sin ili ćerka.

Naime, oni su uz pomoć aplikacije "FaceApp", koja na osnovu fotografije muškarca i žene, u ovom slučaju Lune i Marka, pokazuje kako bi izgledala njihova djeca, to "saznali".

- Evo šta FaceApp kaže kako će izgledati djeca Lune i Marka - piše uz fotografiju dječaka i djevojčice, koji bi trebalo da izgledaju kao nasljednici Lune i Marka.

Pojedini komentarišu da djeca na fotografiji liče i imaju identične crte lica kao budući roditelji, od oblika očiju, nosa, čela... te da djevojčica više liči na Đoganijevu, a dječak na Miljkovića.

833075-marko-i-luna-dete-ff

Podsjetimo, Luna kaže da joj nije bitno da li je dječak ili djevojčica, već da je živo i zdravo, a kako je istakla, svi su sretni i oduševljeni zbog njene trudnoće, a prva osoba koja je saznala da je ona u drugom stanju je njena majka Anabela Atijas.

- Samo da je živo i zdravo, iskreno. Inače sam toliko isprepadana, samo mi je bitno da bude živo i zdravo! - rekla je Đoganijeva.

- Ona je saznala među prvima da sam trudna, bila je sa mnom kad sam saznala. Odreagovala je burnije od mene, počela je da plače - istakla je Luna za medije.

Ne propustite