ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE UGOJILA 20 KG, NIJE LIČILA NA SEBE, LOŠE JE: Ovo je njen najbolniji period, SVE OBJASNILA

Show
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE  UGOJILA 20 KG, NIJE LIČILA NA SEBE, LOŠE JE: Ovo je njen najbolniji period, SVE OBJASNILA
.

Anastasija Ražnatović u "Sceniranju" na Kurir televiziji progovorila je o stvarima iz privatnog života koje niko nije znao.

Pjevačicu sada prati 1.000.000 ljudi na Instagramu, o čemu je otvoreno govorila.

2354375-screenshot-26-ff

"Imala sam dosta pratilaca i prIJe nego što sam krenula sa muzičkom karijerom, kada sam se snimala sa prijateljima. Malo sam se bavila i modelingom", rekla je Anastasija u "Sceniranju".

"Izbjegavala sam da pričam o ljubavi, jer mi dečko nije u javnom svijetu. Emotivna sam izuzetno, ne postoji film na kom nisam plakala, dosta se saosjećam, tragične scene mi natjeraju suze na oči", rekla je Ražnatovićeva kada su je pitali šta mnogi o njoj ne znaju.


Pjevačica i kćerka poznate zvijezde Cece Ražnatović priznala je na samom početku priznala je kako se osjećala kada je njena majka nosila nanogicu. Anastasiji je sve teško palo, pa se i ugojila 20 kilograma.

"U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cijele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili", kaže ona.

Anastasija kaže da je njena majka najpametnija što se nikada nije oglasila što se tiče hapšenja, a to je shvatila tek nekoliko godina kasnije.

Novi.ba/SD

Ne propustite