CRVENA KOSA, TANKE OBRVE, BEZ SILIKONA I BOTOKSA: Ovako je inspektorka Lili izgledala prije OPERACIJA, NE LIČI NA SEBE

Show
CRVENA KOSA, TANKE OBRVE, BEZ SILIKONA I BOTOKSA: Ovako je inspektorka Lili izgledala prije OPERACIJA, NE LIČI NA SEBE
.

Sin rijaliti učesnice i bivše policajke Ljiljane Stevanović, Dimitrije, pokazao je kako je njegova majka izgledala prije operacija.

2329449-screenshot-19-ls

"Ljiljana je jedna jednostavna žena, radila je u policiji prije 15 godina, od tada je radila pomalo, znaju je ljudi po gradu. Ne interesuju je mišljenja drugih, korigovala je lice, i sad mnogi ni ne vjeruju da je radila u policiji. Nikada mi nije pričala o poslu, nije željela da otkriva detalje jer je ipak policija u pitanju", rekao je Ljiljanin sin Dimitrije.

2354267-screenshot-20-ff

"Ona je tek nakon što je završila profesionalnu karijeru počela sa operacijama. Dugo ulaže u to, to je godinama njegovano, održavano. Rijetko je da neko ima majku koja tako izgleda, ona ipak ima 54 godine. Ciejli život se njijeguje, uviek hoće da izgleda ljepše, bolje, i traži muškarca koji to može da pokrije, nekog ko će stati iza nje, ko će to moći da joj ispuni što voli. Radila je u policiji, ali je bila dobra, nije bila stroga, sve moje želje je ispunjavala, ona je dobar policajac", dodao je on u "Premijeri".

Novi.ba/Premijera

 

Ne propustite