VELIKA TRAGEDIJA, TRI MLADE OSOBE IZGUBILE ŽIVOT U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Oglasili se iz policije,poznat uzrok

Aktuelno
VELIKA TRAGEDIJA, TRI MLADE OSOBE IZGUBILE ŽIVOT U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Oglasili se iz policije,poznat uzrok
.

Kod mjesta Lovćenac, opštine Mali Iđoš, tri mlade osobe su izgubile živote noćas ili rano jutros, dok su svoju drugaricu iz Vrbasa vozili na Željezničku stanicu, da otputuje u susjedno mjesto Vrbas

Niko od troje mladih, Danilo Dabanović (22) iz Lovćenca i dvije maloletne devojke B.P. (17) iz Lovćenca i M.V.(17) iz Vrbasa, nije slutilo da im je to poslednje druženje, dok su se u BMW -u kretali prema Željezničkoj stanic.

383995-img-45861-f

- Vozilom je vjerovatno upravljao mladić, a dok su se kretali Ulicom 13. jula, iz Lovćenca prema Željezničkoj stanici, zbog neprilagođene vožnje  izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonski most. Vozilo se prevrnulo, završilo u kanalu ispod mosta i potpuno je smrskano - potvrđeno je za Informer u Osnovnom tužilaštvu.

Dvoje mladih je ispalo iz vozila u vodu, a treća osoba pronađena je u automobilu.

Istraga će utvrditi detalje nesreće i okolnosti u kojima su život izgubili troje mladih. Meštani Lovćensa su u bolu i šoku. Neki tvrde da je most nekako nakrivo sagrađen, da je usred ledina na najprometnijem dijelu puta, pa je skretanje neuobičajeno.

- Često smo komentarislai da je čudo da tu ranije neko nije stradao, kaže nekoliko mještana. Velika je tragedija za sve tri porodice, znamo i Danilovu  porodicu iz Lovćenca, ima sestre i vrijedne roditelje, a djevojka je učila školu - kažu mještani Lovćenca, saučestvujući u bolu familija čija djeca su izgubila živote

Novi.ba/infrmer

 

Ne propustite