POLICIJA TRAŽI GAGIJA, A LUNA GA ODVELA NA OVO MJESTO: Snimljeni zajedno na OVOJ LOKACIJI, evo gdje ga krije

Show
POLICIJA TRAŽI GAGIJA, A LUNA GA ODVELA NA OVO MJESTO: Snimljeni zajedno na OVOJ LOKACIJI, evo gdje ga krije
.

Porodica iznad svih...

Nakon što je uhapšen sa dvije kesice kokaina, Gagi Đogani se potpuno povukao iz javnosti, a vrijeme provodi sa porodicom koja mu je od trenutka privođenja bila velika podrška.

Kako saznajemo, kćerka Luna odlučila je da ga potpuno skloni od lošeg društva kako ponovo ne bi posrnuo i došao u iskušenje da posegne za opijatima, te je ga je odvela na putovanje.

2327447-gagi-djogani-2-ls

- Luni je bio jako teško kad joj je otac uhapšen, Gagi i ona su dosta vezani. Čim je izašao na slobodu pozvala ga je da boravi kod nje i njenog vjerenika Marka Miljkovića u stanu, pričali su o svemu što se desilo i ona je sigurna da će se njen otac vratiti na pravi put. U jednom trenutku uplašila se da će ponovo posegnuti za porocima ako se bude družio sa ljudima iz tog miljea, zato se sa dogovorila sa Markom da se jedno vreme sklone iz Beograda i odu u Crnu Goru. Pronašli su kućicu na Ada Bojani u kojoj borave, posvećeni su jedni drugima, a kako deluje po snimcima i slikama na društvenim mrežama, Gagiju ovaj beg iz naše prestonice zaista prija - otkriva naš izvor. Gagi je na Adi Bojani sa ćerkom i zetom proslavio rođendan, pripremili su mu i iznenađenje, torta u obliku srca je bila na stolu i pregršt slatkih i slanih đakonija.

Ne propustite