MOSTAR: Upoznajte jedan od najljepših gradova, posjetite Stari most i uživajte u dvodnevnom odmoru za dvije osobe u novootvorenom hotelu Verso 4*!

Aktuelno
MOSTAR: Upoznajte jedan od najljepših gradova, posjetite Stari most i uživajte u dvodnevnom odmoru za dvije osobe u novootvorenom hotelu Verso 4*!
-

Bulevar kao žila kucavica grada Mostara predstavlja savršenu lokaciju hotela Verso za sve one koji žele istraživati staru jezgru grada, upijati život lokalaca na glavnim ulicama, uživati u barovima, shoppingu ili odmoru u parku u kojem je smješten poznati kip Bruce Lee-a.

2

Boravak u Mostaru pruža idealnu priliku za posjet brojnim poznatim destinacijama poput Počitelja, Blagaja, vodopada Kravice ili Međugorja.

4

Blizina predivne jadranske obale ali i planinskih bisera pružaju idealnu priliku da uživate u Dubrovniku udaljenog tek 1.5 h vožnje ili pak ostalih brojnih aktivnosti poput najdužeg Zip linea u BiH, planinarenja, jahanja, biciklizma, raftinga i brojnih drugih aktivnosti koje prirodom bogata Hercegovina i njezina okolica nudi.

6

Glavni kolodvor udaljen je manje od 5 minuta vožnje, dok se zračna luka Mostar nalazi na udaljenosti od 10 minuta vožnje što čini savršen odabir svih gostiju koji su kao izbor za putovanje odabrali javni prijevoz.

7
Mostar umiven suncem i okružen prirodnim ljepotama predstavlja atraktivnu turističku lokaciju koja je spremna zadovoljiti potrebe bilo putnika željnog aktivnog ili relaksirajućeg odmora.

5

 

Odaberite jednu od ponuđenih opcija i posjetite jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite