NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, SIN OD POZNATOG GLUMCA PREMINUO U SNU: Tuga koja ne prolazi

Aktuelno
NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, SIN OD POZNATOG GLUMCA PREMINUO U SNU: Tuga koja ne prolazi
.

Jučer je Srbiju potresla vijest o tome da je jednogodišnja djevojčica preminula u snu u vrtiću u Zemunu.

Kako je saopšteno, u pitanju je SIDS ili Sindrom iznenadne smrti djeteta, a u posljednje četiri godine u Srbiji je od ovoga preminulo još dvoje djece.

"Pitao sam ga gdje mu je maska, a onda je počeo da me udara": Poznati glumac se potukao u tramvaju!

Prije tri godine je ista tragedija zadesila glumca Srđana Žiku Todorovića i njegovu suprugu Anu, kada je njihov trogodišnji sin Dejan preminuo u snu.

Ana i Srđan godinama su se borili za to da se ostvare u ulozi roditelja i kada su dobili Dejana bili su presretni, a glumac je redovno isticao to da se njegov život u potpunosti promijenio na čudan i lijep način.

Dječakova majka, Ana, tada je ispričala da ništa nije slutilo na tragičan ishod.

“Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: „Hajde, Deki, dosta si spavao.“ Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud”, ispričala je Ana tada za Kurir.

srdjan1

“Došli su doktori, ali nisu uspeli da mu pomognu. Rekli su nam da je i stariji čovek ne bi uspeli ništa da urade. Ne znam kako ćemo Žile i ja ovu bol da izdržimo. Našeg anđela nema više. Otišao je, napustio nas je tako tiho. Preteško je. On je bio ceo naš svet. Naš mali čupavko, milo dete… Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život! Sve što smo imali. Nikakva bolest, ništa tu nije bilo. Doktori kažu iznenadna smrt”, zaključila je neutešna majka za pomenuti medij.

Ona je tada dodala i da je Dejanova smrt za nju prava misterija jer su ljekari rekli da se to dešava bebama, da zaspe i ne probude se, a njen sin je imao tri i po godine. Mališan je kremiran i položen pored svog dede, glumca Bore Todorovića.

Ne propustite