JEDAN DETALJ U CECINOJ KUĆI ZAPREPASTIO SVE, OVAKVO NEŠTO NIKAD NISTE VIDJELI: Snimila svaki detalj, CIJELA ESTRADA PUCA OD LJUBOMORE

Show
JEDAN DETALJ U CECINOJ KUĆI ZAPREPASTIO SVE, OVAKVO NEŠTO NIKAD NISTE VIDJELI: Snimila svaki detalj, CIJELA ESTRADA PUCA OD LJUBOMORE
Komfor o kakvom mnogi maštaju!  

Porodica Ražnatović donedavno je bila na okupu u porodičnoj vili u ulici Ljutice Bogdana. Međutim, Veljko se preselio u Titel, sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok Anastasija većinu vremena provodi kod dečka Đorđa Kuljića u Novom Sadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Folk zvijezda Ceca sa sestrom Lidijom, njenim suprugom i njihovom djecom i dalje je u vili, a bez obzira na adresu stanovanja, Ražnatovići uživaju u luksuzu koji je svuda oko njih - počevši od izgleda kuće, automobila, garderobe, pa do kreveta na kojima spavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spremna za party

 

Za razliku od Veljka, Ceca i Anastasija često se snimaju u krevetu i objavljuju fotografije iz istog, kao i većina žena koje koriste društvene mreže. Upravo na tim fotografijama i snimcima može se vidjeti na kakvim krevetima spavaju, te da ležajevi barem po jednoj stvari nisu "obični".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

 

Ceca spava na velikom bračnom krevetu sa bijelom kožom, Anastasija na krevetu sa zlatnim radom na naslonu, dok Veljko i Bogdana imaju bračni krevet sa personalizovanom posteljinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pinkovezvezde #pinkovezvezde2 #ceca #cecaofficial #cecaraznatovic

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i'm a barbie girl, in a barbie world

Ne propustite