MAJINA PRIJATELJICA OTKRILA ŠTA SE DESILO TE NOĆI, ZBOG OVOGA JE JANJUŠ PRETUKAO MAJU: ŠOK informacije samo stižu

Aktuelno
MAJINA PRIJATELJICA OTKRILA ŠTA SE DESILO TE NOĆI, ZBOG OVOGA JE JANJUŠ PRETUKAO MAJU: ŠOK informacije samo stižu
-

Maja Marinković tvrdi da je trpila nasilje od Marka Janjuševića Janjuša, a njena prijateljica otkrila je šta je prethodilo batinama nakon kojih je Marinkovićeva pokazala modrice za koje tvrdi da su od Janjuševića.

Majina prijateljica tvrdi da se "Janjuš dro.girao i tjerao Maju na trojku" zbog čega je došlo do fizičkog obračuna između njih.

screenshot-14

 - Ponašao se bahato i bezobrazno. Jedne noći, kada se vratila s večere, zatekla je prizor kakav nikada nije slutila da će vidjeti. Janjuš je bio u stanu s još jednim likom. Na stolu je bilo bijelo. Smijali su se i lupetali svašta. Maja je bila uplašena. Nije ga viđala takvog - ispričala je Majina prijateljica.

- On joj je rekao: "Gde si ti meni, ovo je moj drug, ajde malo zamiješaj za nas. Pokaži tatici kako ti to radiš i zašto se ja ložim na tebe, dođi u sredinu kod nas". Bio je to direktan poziv za se*s u troje. Maja je bila zabezeknuta. Bojala se da će je možda slovati - rekla je njena prijateljica.

Maja je tada počela da galami, zbog čega je došlo do fizičkog obračuna u kojem je zadobila modrice.

 - Počela je da vrišti, šutnula je onu drogu sa stola, to je Janjuša izvelo iz takta. Skočio je kao oparen i krenuo da je šamara. Imala je sreće da je njegov drugar bio prisebniji i odvukao Janjuša - zaključio je izvor.

Novi.ba/SD
 

 

Ne propustite