PRISKA MED LUXURY ROOMS: Odaberite dvodnevni odmor za dvije osobe i upoznajte se sa jedinstvenom historijom Splita!

Aktuelno
PRISKA MED LUXURY ROOMS: Odaberite dvodnevni odmor za dvije osobe i upoznajte se sa jedinstvenom historijom Splita!
-

Priska Med Luxury Rooms Vam nudi besplatno opuštanje u čarima turske kupelji, finske saune i mini fitnes centra te besplatan wi fi, doručak serviran u sobi i parkirno mjesto u podzemnoj garaži.

2
Objekat se nalazi na posljednjem katu poslovne zgrade u Splitu, uz glavnu ulicu koja vodi do centra grada. Objekat je udaljen samo 22 km od zračne luke Split. 

4

Centar grada Splita sa znamenitostima kao što su Dioklecijanova palača i Narodno kazalište udaljen je samo 3 kilometra od hotela. Prelijepa šljunčana plaža Žnjan udaljena je 900 metara, oko 15 minuta hoda.

5
Sve sobe su opremljene sa TV – LCD ekranima, koji se nalazi u prostoru za sjedenje svake sobe u kojem se gosti mogu opustiti nakon napornog dana. Sobe sa terasom i sobe sa terasom i jacuzzijem imaju djelomičan pogled na more. Gostima su na raspolaganju ogrtač, papuče, besplatan kozmetički pribor i sušilo za kosu.

3

Odaberite noćenje za dvije osobe u superior sobi, studio apartmanu ili u sobi s terasom i jacuzzijem u Priska Med Luxury Rooms u Splitu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite