KRVAVE OČI I MODRICE, MAJA SE POJAVILA U EMISIJI UŽIVO: Evo kako izgleda nakon što je Janjuš pretukao, JEZIVO (FOTO)

Aktuelno
KRVAVE OČI I MODRICE, MAJA SE POJAVILA U EMISIJI UŽIVO: Evo kako izgleda nakon što je Janjuš pretukao, JEZIVO (FOTO)
.

Zadrugarka bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Janjuševićem.

Sinoć se u "Zadrugu 4" nakon razvoda i haotične ljubavne afere sa Majom Marinković uselio Marko Janjšević Janjuš. Kako Janjuš nikada nije želio da prizna vezu sa Majom, ona je rješila da ga raskrinka, te je objavila neke od njihovih prepiski, njihove fotografije, ali i fotke koje su nastale nakon okršaja sa aktuelnim zadrugarom.

maja1

Sada o svemu tome Maja priča javno u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ono što su svi primijetili jeste da su joj prilikom intervjua bile krvave oči.

- Ne mogu da kažem da smo živeli kod mene, ali je bio često u mom stanu. Što se tiče njegove žene, ona je znala za nas. Nas su ljudi viđali zajedno, na splavovima, ispred zgrade. Toliko je bilo očigledno da je mene bilo sramota - rekla je Maja, a onda progovorila o okršaju sa Janjušem.

maja2

- To su masnice. Mi smo se potukli, imali smo burne svađe. Možda sam ja njega udarila šamarom, ali ne može to da se poredi. Nisam obavjestila policiju, jer sam ga mnogo volela. Nakon svakog haosa, on se izvinjavao kako neće više nikad - objasnila je Maja i dodala:

maja3

- Često je brisao poruke, njegova žena je mene vrijeđala. Ja ne mogu da dozvolim da se neko pere preko mene, a ja da ispadam najgora - istakla je Marinkovićeva.

maja4

- On je dosta u dugovima, ja sam mu jednom pozajmila veliku sumu novca, za taksi i za klopu što sam mu dala, to ne računam.

Ne propustite