ON JE POBJEDNIK ZVEZDE GRANDA?! BOSANAC SINOĆ RAZVALIO! Spektakl kakav se ne pamti, PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U KARLEUŠU

Show
ON JE POBJEDNIK ZVEZDE GRANDA?! BOSANAC SINOĆ RAZVALIO! Spektakl kakav se ne pamti, PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U KARLEUŠU
.


Da treći krug zahtjeva maksimum od takmičara dokazali su Muharem Hadrović iz Olova i Aleksandar Ljubičić iz Brčkog koji su odabrali izuzetno teške pjesme za predstavljanje u "Zvezdama Granda". 

Prvi takmičar je odabrao numeru "Jedna zima sa Kristinom" Zdravka Čolića i "Predaj se srce" Indexa, dok se drugi odlučio za "Zajdi, zajdi i "Motori" Divljih jagoda. 

screenshot-9

"Bolje nije moglo", konstatovala je Sanja Kužet nakon izjednačenih 5:5 od stručnog žirija. Ali nakon preglasavanja pobjedu je odnio Aleksandar. 

Dragan Stojković Bosanac istakao je da nije namćor i da uvijek brani muziku, a takmičarima je dao savhet da se ubuduće štede jer ih očekuje još osam krugova do finala.

"Treba da pjevate bez greške", posavjetovao ih je kompozitor, dok Jelena Karleuša nije znala kojim riječima da pohvali takmičare. 

"Prelijep si, prezgodan. Bosna i Hercegovina treba da se ponosi takvim pjevačem kao što si ti", istakla je diva za prvog takmičara, dok je za drugog rekla da mu je nastup bio brutalno dobar. 

5c9713fd15cc281310905b6746d0086fa4d1c8e5

Snežana Đurišić je pohvalila obojicu, a naročito Aleksandra za kog je rekla da ima divnu boju glasa.

Mentori su u suštini bili zadovoljni kako su pripremili takmičare, ali je Đorđe David imao kritiku za svog kandidata. On je otkrio da je Muharem bio bolji na probama, kao i da je zaljubljen u Jelenu Karleušu.

"Zašto nisi njoj pjevao večeras?", upitao ga je Džorž, pa objasnio: "On je zaljubljen, trema ga spucala. Pošto ja sjedim do Jelene on je mislio da će tako da dođe do nje. Ali do nje se, dragi moj, dolazi pjevanjem."

Novi.ba/Grand

 

Ne propustite