ALEN PITAO MAJU DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA SE OGLASIO NJEN VJERENIK! DOŽIVIO JE NESREĆU: Jedva živ ostao, poznato u kakvom je stanju

Aktuelno
ALEN PITAO MAJU DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA SE OGLASIO NJEN VJERENIK! DOŽIVIO JE NESREĆU: Jedva živ ostao, poznato u kakvom je stanju
.

Aktuelna zadrugarka Maja Marković sinoć je zatražila od produkcije da joj se omogući razgovor sa njenim vjerenikom Jvicom Putnikovićem koji je nedavno imaju katastrofalnu saobraćajnu nesreću.

screenshot-from-2020-10-09-17-56-42

Znajući to, Maja je zatražila da razgovara sa njim kako bih mu rekla sve o odnosu sa Alenom Hadrovićem koji je priznao svoje emocije prema njoj.

Međutim, njegova prijateljica Kelena Krunić je otkrila da je on čim se probudio i došao sebi, poslao za Maju 2.000 eura kako bi joj se kupile sve stvari koje joj trebaju u Imaginarijumu, ni ne sluteći na njen odnos sa Hadrovićem.

- Majo odronu ljudski! Jelena Krunić se upravo čula sa Jocom, danas mu druga ruka operisana, obej noge slomljene, ruke, ključna kost, prije 5 dana kičmu operisao, a prije 2 dana sestri dao 2000€ da joj kupi i pošalje stvari. Pored svih svojih problema dečko misli na nju da joj se stvari pošalju, dečko na trodonima od tolikih bolova. Kupio joj grudi, zube finansirao odeću, obuću, sve!  Strašno! Majo, odronu g*vnaro marš! - pisalo je u objavi na zvaničnoj stranici Zadruge, koji je žestoko osudio Majino ponašanje u zadruzi, dok je Joca još uvijek u bolnici i čeka ga mnogo operacija.

screenshot-from-2020-10-09-17-42-49

Novi.ba/Srbijadanas

 

Ne propustite