OGLASILI SE MAJKA I OTAC NESTALE MILICE: "Čuli smo da je MILICA HTJELA DA..."

Aktuelno
OGLASILI SE MAJKA I OTAC NESTALE MILICE: "Čuli smo da je MILICA HTJELA DA..."
Milica G. (25) iz Batajnice, koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima nestala 6. oktobra, nađena je juče živa, ali u veoma lošem psihičkom stanju.

Milica G. (25) iz Batajnice, koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima nestala 6. oktobra, nađena je juče živa, ali u veoma lošem psihičkom stanju.

Milica je nađena u svom automobilu na prakingu Kliničkog centra Srbije, a na pitanje lekara da li zna da je čitava Srbija traži, rekla je da zna.

- Imala je povrede na rukama, zbrinuta je i trenutno se nalazi u bolnici - kaže izvor.

Mile i Jasna G., Miličini roditelji, rekli su za Kurir da im je najbitnije da im je kćerka živa.

- Hvala Bogu, nisu mi je vratili u crnoj kesi. Nama je najbitnije da je ona živa, slutili smo najgore - kaže majka Jasna i dodaje:

- Sada je u bolnici i nadam se da će biti dobro. Našli su je u jako lošem psihičkom stanju, dali su joj nešto za smirenje da može da odspava, tako da se nismo ni videli, ni čuli s njom. Još ne znamo ništa o nestanku, šta se i kako se desilo.

I otac Mile kaže da je zabrinut zbog situacije, ali da ne želi da "sudi" nikome, niti da nagađa, dok ne čuje od kćerke šta se dogodilo.

- Čim smo shvatili da je nema, angažovali smo se i sve podigli na noge. Bili smo zabrinuti. Imala je tog dečka iz Surčina, ali mi smatramo da on nije spreman da bilo šta nažao učini mom djetetu, baš za desetak dana imaju suđenje - kaže on i dodaje:

- Milica već neko vreme radi u jednom lokalnom kafiću i čuli smo da je htjela da da otkaz. Ona nama ništa nije pričala o tome i mi ne znamo šta je istina. Podsetimo, Milica je u utorak rekla majci da ide da se vidi sa dečkom, a kada se nije vratila kući, oni su alarmirali policiju. Kamere su je snimile u utorak kod kioska brze hrane sa dva momka, a jedan ju je navodno grlio. Takođe, ona je u junu prijavila bivšeg dečka jer ju je navodno uznemiravao i pretio da će objaviti njene gole slike.

- Zbog svih tih okolnosti, postojala je bojazan da se djevojci možda desilo nešto loše. Ispostavilo se da ona nije bila žrtva krivičnog djela, a navodno je rekla da je u sredu obilazila manastire, te da je u četvrtak ujutru došla do KCS po ljekarsku pomoć, jer se osjećala loše - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Ne propustite