U OVAKVOM IZDANJU JE DO SADA NISTE VIDJELI! Aleksandra pokazala duboki dekolte i zategnuta zadnjica, sve šljašti na njoj! (FOTO)

Show
U OVAKVOM IZDANJU JE DO SADA NISTE VIDJELI! Aleksandra pokazala duboki dekolte i zategnuta zadnjica, sve šljašti na njoj! (FOTO)
Pjevačica Aleksandra Prijović jedva je dočekala da se vrati nastupima, koji su sada mnogo ređi i kraće traju nego prije korone

Pjevačica Aleksandra Prijović jedva je dočekala da se vrati nastupima, koji su sada mnogo ređi i kraće traju nego prije korone, ali to ne znači da na njima manjka dobre atmosfere. Ona je sinoć pjevala na jednom prestoničkom splavu, a kada se pojavila, nema ko se nije okrenuo za njom!

all
FOTOS: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ


Prija je za ovu priliku obukla šljokičasti kombinezon svetloplave boje, sa dubokim dekolteom. Ova odjevna kombinacija istakla je njen obline, a pogotovo grudi i zadnjicu. Kosu je pjevačica vezala u rep, a šminka je bila prilagođena cijelom stajlingu.

al
Iako je sinoć bilo hladno, Aleksandru to nije spriječilo da obuje sandale, a nema sumnje da je atmosferu na nastupu dovela do usijanja, te da je svima bilo vrelo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veceras @port_by_community @laziclaza @ateljetijanatodorovic @aleksandargligorievski_hair

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

 

Ne propustite