Nekada je pjevala HIT BRUSHALTER, a onda je nestala sa scene i danas OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

Show
 Nekada je pjevala HIT BRUSHALTER, a onda je nestala sa scene i danas OVAKO IZGLEDA! (FOTO)
Sve svoje pare ali i tuđe potrošila sam na putovanja Olja Karleuša se pohvalila

Sve svoje pare ali i tuđe potrošila sam na putovanja Olja Karleuša se pohvalila

Pjevačice zlatnog doba "Grand produkcije" obilježile su jednu eru početkom 2000. godina, kada je bila ekspanzija folk muzike koja se slušala na svakom koraku.

Među njima bila je i Olja Karleuša, tada vatrena plavuša koja je otpevala hit "Brushalter".

Brushalter, ne ide mi uz karakter, sakriva mi grudi lijepe, čvrste, ne znam šta će mi", glasili su stihovi mega hita koji se tada puštao u svim diskotekama.

Ova pjevačica, posljednjih godina retko se pojavljuje u javnosti. Posvetila se porodici i putovanjima što se može primjetiti na njenom Instagram profilu.

screenshot-5-1000x0

Sve svoje pare, ali i tuđe potrošila sam na putovanja- rekla je ranije Olja Karleuša.

Pjevačica Olja Karleuša sa suprugom Pecom i sinom Pavlom vrijeme u izolaciji provodi u luksuznoj vikendici na planini Avali.

Mi smo na Avali gdje imamo vikendicu, sklonili smo se iz grada. Sreća pa imamo tu mogućnost. Teško je ljudima koji imaju za opciju samo stan. Sređujem kuću od potkrovlja do podruma, i onda sve u krug. Poslije kuhanja, spremanja, usisavanja, brisanja. Ne znam više šta ne radim - rekla je pjevačica ranije za "Kurir" pa dodala:

Učim sa djetetom, pa onda malo sjednem u baštu. Pa me onda malo muž i sin tjeraju da treniram. Već dva dana sam uspjela da izbjegnem trening, što znači da ću sutra morati. Samo da smo zdravi, da nema tenzije, da nema netrpeljivosti. Samo razmišljajte kako da otjerate loše misli.

Oljin suprug Predrag sagradio je vilu nadomak Avale, a ovaj dom iako je daleko od gradske vreve, ipak odiše luksuzom. Ona čak i nije znala da on gradi ovakvu nekretninu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro dragi narode....

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

 

Ne propustite