VUČIĆ UZVIKNUO, "POGLEDAJTE OVU LJEPOTICU": Kad su pogledali u pravcu njegove ruke, SVI ZASTALI OD LJEPOTE (FOTO)

Region
VUČIĆ UZVIKNUO, "POGLEDAJTE OVU LJEPOTICU": Kad su pogledali u pravcu njegove ruke, SVI ZASTALI OD LJEPOTE (FOTO)
Najviša zgrada Srbije, najviša zgrada jugostiočne Evrope će biti gotova za godinu i mjesec dana.

Najviša zgrada Srbije, najviša zgrada jugostiočne Evrope će biti gotova za godinu i mjesec dana.

Predsjednik Aleksandar Vučić danas je sa Muhamedom Alabarom, gde su zajedno obišli radove na izgradnji Galerije Beograd. Prilikom obilaska predsednik je najavio otvaranje luksuznog šoping centra u okviru Beograda na vodi za mjesec dana, a završetak jedne od kula,, planiran je za narednu godinu. 

- Pogledajte ovu ljepoticu, pogledajte kako će to izgledati, sada je urađena polovina zgrade, neka bude kao Burdž Kalifa, rekao je Vučić i zamolio Alabara da toranj bude završen prije Svetog Nikole sljedeće godine.

- Tražio sam i dogovorio sam se sa Alabarom da prije Svetog Nikole sledeće godine završimo ovaj toranj, što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvijetljena. Moj posao je samo da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet. To će biti nova slika Srbije, najmoderniji dio ne samo Srbije i regiona, već i cijele Jugoistočne Evrope - rekao je Vučić.

"Ovo je naše ubjedljivo najveće gradilište, 2.858 ljudi radi, impozantno izgleda i zaista sam ponosan. Ovo je jedan od najvećih šoping molova u ovom delu Evrope. Ovo je novi životni standard i novi život. Biće impresivno! Beograd postaje ne samo evropska i svjetska metropola već će moći da generiše još veće prihode za Srbiju i da privuče još veći broj turista. Ovo je zaista ostvarenje snova!" - Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli su završne radove na izgradnji objekta Galerija Belgrade, u okviru projekta @belgradewaterfront.

Predsjednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar nakon obilaska se zahvalio svima koji učestvuju u projektu Beograd na vodi, kao i medijima i predsedniku Srbije. On je istakao da u Beograd vredi ulagati.

(Alo.rs)

Ne propustite