EVO KO JE ADI BEBANIĆ O KOJEM BRUJI REGION! Pročitali su njegovu biografiju I OTKRILI NEŠTO ZANIMLJIVO

Objavljeno:28.09.2020 - 13:33
A A A Times Arial

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je mladi bh. novinar i voditelj Adi Bebanić odlučio napustiti svoj časni posao kako bi se okušao u reality programu Zadruga. 

"Znam da nisam normalan, ali život je da se živi", napisao je tada na društvenim mrežama Bebanić pred ulazak u reality program.  

Međutim, Bebanić očito nije bio spreman za "izazove" koji pred učesnike postavlja ovaj reality show sumnjive reputacije, te je već prvog dana doživio neviđeni skandal. Naime, odjednom i potpuno neočekivano je doživio napad panike. Svi prisutni su bili tu i priskočili mu u pomoć. Nakon što su ljekari ustanovili da je zdravstveno stanje Adija Bebanića u potpunosti stabilno, Bebanić je odbio da se vrati u reality.

Zbog toga, kako je najavljeno, vlasnik Pink televizije će tužiti novinara Bebanića i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura.


Ko je Adi Bebanić?

Njegova zvanična biografija kaže da je u svijet medija ušao sasvim slučajno kao 18-godišnjak na mostarskoj lokalnoj City televiziji. U Mostaru započinje karijeru kao voditelj na spomenutoj televiziji, da bi uskoro postao i urednik iste.

Na toj poziciji ostaje duže od dvije godine. Nakon toga odlazi na Federalnu televiziju, na kojoj radi kao novinar i voditelj Dnevnika. 

Iz informativnog programa, potom, prelazi na Hayat televiziju, gdje radi u zabavnom programu, angažovan kao voditelj dnevne poslijepodnevne emisije, sedmičnog magazina i specijalnih emisija.

Početkom 2019. vraća se u informativni program, na N1, gdje radi kao reporter i prezenter. Po struci je menadžer odnosa s javnošću, piše u njegovoj zvaničnoj biografiji objavljenoj na stranici N1. 

Hoće li ovaj incident naškoditi njegovoj novinarskoj reputaciji, ostaje da se vidi.  Prijavi grešku

(Radio Sarajevo)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia