VELIKA TRAGEDIJA: Poslije 7 dana borbe preminula djevojčica iz Obreža koju je rođak udario automobilom

Aktuelno
VELIKA TRAGEDIJA: Poslije 7 dana borbe preminula djevojčica iz Obreža koju je rođak udario automobilom
Cijeli slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu.

Djevojčica Ana B. (15) iz Obreža kod Varvarina podlegla je teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi, nakon sedam dana borbe ljekara Kliničkog centra Niš, saznaju "Novosti".

Cijeli slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu. Mala mještanka udarena je kolima 20. septembra u svom rodnom selu, poslije čega je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac.

Teško povrijeđenu petnaestogodišnjakinju, kruševački ljekari uspjeli su da stabilizuju i ona je kao hitan slučaj, urgentno transportovana za KC Niš.

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentinja bila na aparatima. Najgore vijesti, međutim, stigle su kasno u petak uveče, a tijelo djevojčice - juče.

- Djevojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt s vozilom imala dok su bili na trotoaru, dok je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta - navodi nazvanično izvor.

- Za volanom je bio U.A. mještanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak djevojčice, blizak sada ožalošćenoj porodici.

Djevojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lijepa, vrijedna, dobra drugarica, sestra, kćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina. Igrala je folklor u KUD “Kolo” iz Obreža, imala je izuzetnog dara za igru i pjesmu.
 

Ne propustite