STIGLE TUŽNE VIJESTI O TANJI SAVIĆ: Evo šta se desilo, SRPSKI MEDIJI UPRAVO OBJAVILI

Objavljeno:27.09.2020 - 16:03
A A A Times Arial

Prošlo je punih pet mjeseci otkako pjevačica Tanja Savić nije vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njene dozvole odveo u Australiju, gdje su i sada.

screenshot-8

U početku su imali komunikaciju putem telefona, međutim prema svjedočenju pjevačice - u posljednje vrijeme sve su rjeđi trenuci kada može djecu vidjeti makar preko kamere. Kako kaže, Dušan i članovi njegove familije mališanima brane kontakt s majkom, pa tako se desi da prođe i po desetak dana, a da ne zna baš ništa o njima.

Tanja ipak ne želi da klone duhom, već da se bori za svoje sinove - kako je najavila, čim se steknu određeni uslovi krenuće put Australije gdje će otpočeti bitku za svoje sinove, a do tada riješila je da dodatno ne škodi sebi negativnim mislima i isto takvim ljudima.

- Bolje biti u miru, nego u pravu. Ignorisanje nekih ljudi je pola zdravlja - odlučila je Tanja, što je posavjetovala i svoje prijatelje na Instagramu.

Novi.ba/SD

  
 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia