OVO SU 3 NAJBOLJA HOROSKOPSKA ZNAKA, ali svi ih mrze: ROĐENI SU POD SRETNOM ZVIJEZDOM, jeste li među njima?

Zanimljivosti
OVO SU 3 NAJBOLJA HOROSKOPSKA ZNAKA, ali svi ih mrze: ROĐENI SU POD SRETNOM ZVIJEZDOM, jeste li među njima?
.

Postoji mnogo predrasuda prema horoskopskim znakovima i mnogi će pasti u napast da vas procjene na temelju vašeg datuma rođenja, no nisu svi znakovi onakvi kakvi se čine 'na prvu'.

1. Lav 

Stereotip:

Bijesni egomanijaci. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste zamisliti nekoga kako se muči dok nosi 12 vrećica iz kupovine, zaljubljeno gleda u svoj odraz i nadglašava vas u razgovoru.

Stvarnost:

Lavove potiče kreativno izražavanje. Sa Suncem kao vladajućom planetom, Lav se nada da će prenijeti svoju toplinu na druge kroz svoje brojne talente. Ovi velikodušni vatreni znakovi žele vas motivirati svojim riječima, pokretati vas svojom glazbom i oduševiti ekstravagantnom zabavom iznenađenja. I više im je stalo do toga kako ih vi vidite nego kako oni sebe doživljavaju. Lavovima je potrebna hrabrost da bi stalno bili u centru pažnje, ali trebaju i stalne potvrde da su omiljeni i prihvaćeni. Nemojte ih odmah osuđivati i zamislite, recimo, kako bi vama bilo da ste dali sve od sebe na karaokama i nitko vam nije pljeskao. Iza sve te njihove 'rike', horoskopski Lavovi samo su osjetljivi mačići kojima je potrebna dodatna ljubav.

JOŠ 2 ZNAKA NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>

Ne propustite