SJEĆATE SE SENE INTERNET IZ VIZE ZA BUDUĆNOST: Ugojila se i proljepšala, PAST ĆETE SA STOLICE KAD JE VIDITE (FOTO)

Objavljeno:26.09.2020 - 21:37
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Sarajevska glumica Emina Minka Muftić je svojim ulogama obilježila pozorišnu i filmsku scenu u BiH, a publika je najviše pamti po ulozi Sene iz “Vize za budućnost”.

Iako je jedna od najboljih glumica bh. kinematografije, Minka rijetko daje izjave za medije, te slabo pojavljuje u javnosti.

sena1

Ekipa “Ekskluziva.ba” portala sinoć je srela Eminu na Ladies In eventu, a iz priloženog možete vidjeti da blista i zrači pozitivnom energijom.

Evo kako živi naša glumica Minka Muftić u vrijeme virusa

Sarajevska glumica Minka Muftić otkrila je kako provodi vrijeme u izolaciji dok se cijeli svijet bori sa pandemijom koronavirusa i kako koristi slobodno vrijeme.

-Živim sa mamom i kćerkom, koje ne mogu izaći vani tako da nisam toliko izolirana i često izlazim vani, jer neko mora snabdjeti porodicu. Malo prošetam. Tip sam osobe koju mjesto ne drži – izjavila je poznata glumica.

Kada je u kući, uvijek ima nekog posla.

-Kuća mami, jedno drugo traži. Perfekcionista sam, znam da je to, možda, malo nepotrebno. Uglavnom čitam, radim jogu. Htjeli – ne htjeli, družimo se na tri. Nekako se usklađujemo. Ja donesem stvari pa dok se to složi, malo dezinficira, dan prođe. Odjednom se iznenadim da je već noć – rekla je Muftić.

Komunicira i s dragim ljudima putem društvenih mreža i dogovara sastanke s kolegama.

-Dogovaramo se kako bismo mogli djelovati. Svako ima svoje gledište i svoj način promišljanja, ali ja želim svima da poručim da vrijeme koje provode kod kuće, što manje provode u strahu. Čovjek ima potrebu da bude informiran, ali to treba nekako dozirati. Vrijeme kod kuće trebamo učiniti produktivnim. Dosta ljudi čita, trebaju više da se usmjere na knjigu, na neku tjelovježbu, da se kondicija ne umanji. Znači, straha treba da bude što manje. On je idealna podloga za svaku boljku. Ja pokušavam da se ne bojim. To mi je nekako u osnovi svega. Treba se rasteretiti straha, jer ne djeluje dobro na naš organizam. Pozdravljam sve i moram priznati da sam nekako, bez obzira na ovu situaciju, dobro raspoložena, nisam u depresiji – kaže Muftić za Avaz.

Muftić dodaje da je sigurna da će se Sarajevo s ovom situacijom lavovski izboriti i da će prevazići sve korone.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia