AUTA SMRSKANA, IMA POVRIJEĐENIH! STIGLE STRAVIČNE VIJESTI: Hitna pomoć prevozi ljude u bolnicu!

Aktuelno
AUTA SMRSKANA, IMA POVRIJEĐENIH! STIGLE STRAVIČNE VIJESTI: Hitna pomoć prevozi ljude u bolnicu!
.

Zbog sudara i uviđaja saobraćaj se na ovoj dionici starog puta Kraljevo-Čačak jedno vrijeme odvijao naizmjenično

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u danas oko 10.30, u selu Mrsać na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, srećom nije bilo nastradalih, ali je povrijeđeno šest osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, ovaj karambol se dogodio kada je “folksvagen šaran“ požeške registracije, krećući se iz pravca Čačka prema Kraljevu, iznenada i naglo pokušao da skrene u lijevo na sporedni, lokalni put i tako snažno udario u “folksvagen turan“ kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca. Ne mogavši nikako da ih izbjegne, u sudarene automobile potom je udario “seat“ kraljevačke registracije koji se kretao sporednom saobraćajnicom.

Ovom prilikom povrijeđen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje djece iz “folksvagena“ kraljevačke registracije. Svi povrijeđeni preveženi su sanitetskim vozilima u Opštu bolnicu “Studenica“ u Kraljevu gdje su i zbrinuti i ne nalaze se u životnoj opasnosti.

- Najvažnije je da su djeca dobro, praktično nepovrijeđena, ali su prilično uplašena. Dobro je i to što su svi u ‘folksvagenu’ koji je vozio moj brat bili vezani sigurnosnim pojasom, inače bi od siline udarca poizletali napolje, a posljedice bi vjerovatno bile strašne - rekao je brat vozača “folksvagen turana“ koji je bio na mjestu udesa.

Zbog sudara i uviđaja saobraćaj se na ovoj dionici starog puta Kraljevo-Čačak jedno vrijeme odvijao naizmjenično.

Izvor:Alo.rs

Ne propustite