VJERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, EVO GDJE JE DANAS GLUMICA IVANA PANZALOVIĆ: A tek da čujete kako izgleda i ČIME SE BAVI! (FOTO)

Show
VJERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, EVO GDJE JE DANAS GLUMICA IVANA PANZALOVIĆ: A tek da čujete kako izgleda i ČIME SE BAVI! (FOTO)
.

Glumica Ivana Panzalović poznata je po ulozi u “Kursadžijama”, a u centar medijske pažnje došla je zbog tragedije koja je zadesila.

Naime, Ivani je, prije tri godine, vjerenik Srđan Cvetanović pucao u glavu, a potom je presudio sebi. Sve ovo dogodilo se nakon burne svađe 7. na 8. septembar 2017. godine, u stanu na Dedinju.

Kako su mediji tada pisali, Srđan, koji je bio plastični hirurg na VMA, i 29 godina mlađa glumica vezu su započeli u aprilu 2017, a vjerili su se poslije nekoliko mjeseci zabavljanja.

ivana-panzalovic

Kobne noći je, nakon svađe, Ivana pozvala policiju koja je ubrzo stigla i na licu mjesta zatekla stravičan prizor. Kako se pisalo, nakon što joj je verenik pucao u glavu, Panzalovićeva se pravila mrtva, a nekoliko dana kasnije objavljeno je da je njeno stanje stabilno i da je imala sreće što joj metak nije oštetio ni mozak, ni oko.

Ona izbjegava da govori o ovome u javnosti i ističe da je fokusirana na svoju budućnost i sadašnjost i komentariše samo nove uloge koje tumači.

“Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vrijeme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vrijeme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost”, rekla je ona prošle godine u intervjuu za Pink.rs.

Ne propustite