GORAN PASKALJEVIĆ JE DANAS UMRO, a evo kako izgleda njegova ŽENA: Francuskinja koja OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO)

Objavljeno:25.09.2020 - 21:33
A A A Times Arial

Čuveni srpski reditelj Goran Paskaljević preminuo je u 74. godini u Parizu. 

Iza sebe je ostavio neke od najznačajnijih domaćih filmova, sinove Vladimira i Petra i suprugu Kristinu o kojoj je često govorio u svojim intervjuima. 

"Krajem 1995. odlazim u Belgiju gdje sam upoznao svoju sadašnju suprugu Francuskinju Kristinu. Ona je tada radila u Evropskoj komisiji u Briselu i to u komisiji koja je dodeljivala sredstva filmskim festivalima. Nakon godinu dana odlazimo u Francusku. Kad sam upoznao Kristinu, znao sam da je to žena mog života i bio sam u pravu", pričao je Goran. 

2334415-paskaljevic-goran01-vladimir-sporcic-ls

Foto: Vladimir Šporčić

Njihov brak trjajao je više od dvije decenije, a jednom prilikom otkrio je koja je tajna njihovog dugogidišnjeg braka. 

"Nismo ni pokušavali da menjamo život jedan drugome. Svoji smo ljudi i dopunjujemo se veoma dobro. Da nije tako, vjerovatno ne bismo bili toliko dugo zajedno, sretni i zadovoljni", rekao je on svojevremeno. 

2334409-paskaljevic-goran01-epa-nacho-gallego-ff

foto: EPA

Kada su ga pitali čime ga je Francuskinja Kristina osvojila, isticao je da je ona jedna od rijetkih žena. 

2334425-paskaljevic-goran02-vladimir-sporcic-ff

Foto: Vladimir Šporčić

"Istim onim osobinama kao kada sam je upoznao, da ne nabrajam, biće dugo... Najviše me oduševljava njena strpljivost jer je uvijek spremna da sasluša druge. Dosta rijetka osobina, pogotovu kod nas u Srbiji, ali ona je, kao što rekoste, Francuskinja…", rekao je on tada. 

Kurir.rs/Story 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia