EVO ŠTO JE LEPA BRENA NA POČETKU KARIJERE NOSILA MINIĆE: Razlog je TUŽAN, OVO NIKO NIJE ZNAO!

Show
EVO ŠTO JE LEPA BRENA NA POČETKU KARIJERE NOSILA MINIĆE: Razlog je TUŽAN, OVO NIKO NIJE ZNAO!
-

Pjevačicu Lepa Brena mnogi smatraju najvećom zvijezdom bivše Jugoslavije, a svoju muzičku karijeru je započela početkom osamdesetih godina.

Ona danas može da se pohvali kako ima tu mogućnost da sarađuje sa raznim stilistima i kreatorima, međutim, tako nije bilo na početku karijere.

Brena se od samog starta izdvajala po svojim scenskim kostimima, koji su uglavnom bili djelo njene mame Ifete sa kojom je krojila i osmišljavala kako će da izgleda na sceni.

- Bila sam sama svoj stilista i svoj frizer i to mi je bilo jako slatko - ispričala je Brena svojevremeno.

lepa-brena-slatki-greh-janos-film-nema-problema-1984-830x0

Međutim, iako su mnogi mislili da je Brena kratakim suknjama željela isključivo da privlači pažnju, razlog zbog kog ih je nosila nije bio taj.

Naime, u tom periodu je materijal za stvari koje je šila bio preskup, a Brena je našla način kako da uštedi pa je pravila samo miniće, koji su kasnije postali njen zaštitni znak.

- U Minhenu je postojala prodavnica sa materijalima koji su pogodni za scenu i sjećam se da je sve bilo preskupo. Rješenje za to bile su mini suknje, jer je u njih išlo malo materijala - otkrila je Brena.

No, za pevačicu već dugo nema zime.

Brena se vrlo brzo obogatila, kako preko bavljenja muzikom, tako i preko privatnih biznisa koje je imala ili i dalje ima sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Ne propustite