OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO SRPSKI POLITIČAR: Nedavno se razvela, ima dvoje djece, OTKRIVENA PRAVA ISTINA!

Aktuelno
OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO SRPSKI POLITIČAR: Nedavno se razvela, ima dvoje djece, OTKRIVENA PRAVA ISTINA!
.

Ubistvo u Bariču potreslo je mještane ovog kraja!

Nakon što je R.R. (57) nožem izbo Jasminu L. u Bariču, meštani ovog mirnog mjesta ostali su u šoku.

Naime, policija je u ranim jutarnjim satima pronašla u kući u Beogradskoj ulici beživotno tijelo Jasmine L. (46) koju je prema prvim informacijama sa više uboda nožem usmrtio ljubavnik iz Koceljeve.

On je nakon toga pokušao samoubistvo sa mosta, ali u tome ga je spriječila policija kojoj se predao i priznao šta je uradio.

Meštani Bariča kažu da slabo poznaju Jasminu i da ona u ovom kraju nije dugo boravila.

- Slabo je komunicirala sa komšijama. Djelovala je tiho i mirno - kaže jedna od komšinica.

819705-funkcioner-ls

- Čula sam da se nedavno razvela i da ima dvoje djece. Znamo da je imala navodno novog partnera koji je često dolazio kod nje, ali ne znam o kome je riječ. Šta se to dogodilo između njih dvoje samo oni znaju.

Kuća u kojoj je Jasmina L. boravila pripada njenim rođacima. Ona se u nju doselila i nije navodno plaćala kiriju, ali je pazila o kući i okućnici i plaćala sve dažbine. Planirala je čak da je renovira jer je u poprilično u zapuštenom stanju.

Komšiluk tvrdi da su čuli da je Jasmina radila kao medicinska sestra u KCS Srbije. Stanovnici Bariča nezvanično kažu da su čuli i da je ona porijeklom iz okoline Koceljeva i da se sa radovanom poznaje duže vrijeme.

Radovan R. je navodno policiji ispruičao kako je i šta uradio. prema prvim informacijama iz istrage navodno je juče u kasnim popodnevnim satima došao kod ljubavnice i pokušao da uđe u kuću, ali ona nije htela da ga pusti. Došlo je do svađe, nakon čega je Radovan R. uzeo merdevine, popeo se na njih, razbio prozor i ušao u kuću. Sa više uboda nožem usmrtio je svoju voljenu, a potom izašao iz jasmininog doma, zaključao vrata, bacio ključ, nož, merdevine i odvezao se iz Bariča u koceljevu gdje je pokušao da se ubije skokom sa mosta.

(Novosti.rs)

Ne propustite