ŠEHERZADU I ONURA JE GLEDAO CIJELI BALKAN, A EVO GDJE ONI DANAS ŽIVE: Ona objavila sliku iz luksuzne kuće, VILICE ĆE VAM PASTI DO PODA

Show
ŠEHERZADU I ONURA JE GLEDAO CIJELI BALKAN, A EVO GDJE ONI DANAS ŽIVE: Ona objavila sliku iz luksuzne kuće, VILICE ĆE VAM PASTI DO PODA
.

Jedna od omiljenih turskih glumica, 38-godišnja Berguzar Korel, poznata je po turskoj sapunici '1001 noć' gdje u ulozi 'Šeherezade' glumi suprugu 50-godišnjeg glumca Halita Ergenca, 'Sulejmana', s kojim je u braku i u stvarnom životu.

Na društvenim mrežama nedavno je podijelila kako izgledaju njezina jutra, točnije, kako izgleda doručak u njenoj porodici. Osim što je pokazala kako izgleda netom poslije ustajanja, otkrila je bez kojeg jela ne može započeti radni dan.

Popularna turska glumica ne skriva koliko voli hranom obilna i raskošna jutra. Na svojem Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj se jasno vidi kako doručak u njezinoj obitelji mora sadržavati barem tri vrste jela. Osim jaja pripremljena na kajganu, koju radi svakog jutra, kao obavezan dio njihova doručka navela je zdrava peciva, povrće i razne vrste sireva.

Osim izgledom, a vjerojatno i ukusom, privlačnu hranu obožavatelji su odmah primijetili i izgled simpatične domaćice. Pozirajući s kuhinjskom krpom na ramenu i osmijehom 'od uha do uha', povodom vedrog i opuštenog izgleda dobila je brojne komplimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cemalsüreya ne demişti hatırlatırım.

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Na sljedećoj stranici pogledajte KAKO DANAS IZGLEDA ONUR, godine su učinile svoje. 

---->>>>

Ne propustite