EVO KOLIKA JE PLATA BILA JOVANI I SRĐANU: Kao da su u AMERICI RADILI, da li je moguće da su OVOLIKO IMALI MJESEČNO?

Objavljeno:23.09.2020 - 16:35
A A A Times Arial

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, odlaskom sa TV „Prva“ ostali su ne samo bez poslovnog angažmana, već i bez četvrt miliona evra godišnje, saznaje „Alo!“.

Naime, najplaćeniji televizijski dvojac koštao je ovu komercijalnu televiziju 20.000 eura mjesečno, što je 240.000 evra na godišnjem nivou! Kako smo saznali, „Prva“ je i jednom i drugom voditelju jutarnjeg programa isplaćivala po 10.000 eura i kada su bili na godišnjim odmorima, a poznato je da su se odmarali od juna do septembra. 

jovana

Kako smo saznali, prije nego što su dobili otkaz na ovoj televiziji, njih dvoje su pregovarali sa konkurentskim televizijama na kojima su ranije davali otkaze.

- Srđan i Jovana su navodno u najstrožoj tajnosti pregovarali sa „Pink“ televizijom, a takođe su viđeni i na Javnom servisu, istim povodom - ispričao je za „Alo!“ dobro obavješteni izvor. Kako nam je rekao, nakon što su čelnicima tih televizija rekli koliko para traže, ovi su ih poslali tamo odakle su došli.

Međutim, kada su se vratili na „Prvu“, obavješteni su da tamo više za njih nema mjesta i da status „zvijezda“ više ne važi.

- Jovana i Srđan su odlučili da tuže „Prvu“, ističući da su povrijeđena njihova autorska i sva druga prava, ali televizija na kojoj su doskoro bili ima spreman odgovor na njihove napade - otkrio je izvor „Alo!“ koji je ispričao da protiv ovog voditeljskog dvojca zbog nepoštovanja radne discipline „Prva“ ima mnogo materijala.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević do zaključenja ovog broja nisu bili dostupni za komentar. 

(Alo.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia