IMA 3 "HAMERA", "LIMUZINU" I BENTLI: Ovo je novi dečko LJUPKE STEVIĆ, NIŠTA U ŽIVOTU NE RADI, a od LJUPKE TRAŽI SAMO 1 STVAR!

Show
IMA 3 "HAMERA", "LIMUZINU" I BENTLI: Ovo je novi dečko LJUPKE STEVIĆ, NIŠTA U ŽIVOTU NE RADI, a od LJUPKE TRAŽI SAMO 1 STVAR!
.

Ljupka Stević ostavila je generala policije Dragišu Simića, kog je prošle sedmice udarila, a onda mu i razbila dva automobila kada je saznala da je vara sa, kako je rekla za medije, tri maloljetnice, ali je zato dobila novog udvarača, i to nesuđenog kandidata za predsjednika Crne Gore Ranka Crnog Đurišića.

Ovaj Podgoričanin je poznat na Instagramu po životnoj filozofiji da dangubi, pa je čak i na svoj žuti "hamer" stavio tablice "Nerad".

Crni odlijepio za Ljupkom

2330793-nerad-ff

foto:Printscreen

Ekipa Kurira stupila je u kontakt sa Đurišićem, koji se uveliko deklariše kao pjevačicin novi dečko.

- Kad sam čuo za skandal, odmah sam iz Crne Gore krenuo za Beograd. To je žena mog života. Ovakvu sam ženu tražio, koja je hrabra, pravi vuk. Čitavog života imam posla s takvim ženama i jedino ja mogu da budem bensedin za njih. Pored toga, ne pijem cijalis - našalio se Crni na početku razgovora.

Objasnio je i čime ga je Stevićka fascinirala.

- Svi je se sad plaše, ali ja sam samo njen i ja sam joj dečko. Tek ćete da vidite čime ću ja nju da fasciniram. Ta žena je veliki borac, sposobna, zna šta hoće i ne dozvoljava da se neko igra s njom. Raspitao sam se dobro i normalno da me takva žena privlači - poručuje Đurišić.

Crni daje Hamer da Ljupka slupa

On se ne plaši da bi mogao da prođe kao general. - Imam tri "hamera", limuzinu, "bentli" i neka lomi slobodno sve ako nešto zgriješim. Ali ja ne pijem cijalis i nemam problem. Ona je već moja. Ne brinite se vi. Neće ona nigdje. Detalje neću da vam otkrivam, nešto neka ostane mala tajna - misteriozan je Ranko.

Đurišić kaže da ga Ljupkin bivši partner, s kojim je provela deset godina, ne zanima.

- Neka on čuva familiju, a meni nek prepusti Ljupku. Vidiš da čovjek ne može da se izbori s njom. Ljupki je već bolje otkad je saznala da ja stojim iza nje, dao sam joj punu podršku, a najvažnije je da napokon ima pravog muškarca - tvrdi on.

Đurišić je ovom prilikom objasnio i kako uživa u životu.

2330785-1706-ff

foto:Printscreen

- Živim tri mJeseca na moru, obiđem stan u Podgorici i vratim se za Beograd. Ništa ne radim, tako sam navikao, a i tako sam u mogućnosti. Tako sam se rodio. Odmaram se do osam uvečer, a onda sam slobodan. Meni samo treba Ljupka, sve ostalo me ne zanima. Znate vi koliki red ponuda imam u telefonu, do Nove godine bih bio zauzet. Ali niko me ne zanima, samo Ljupka. Sve napuštam zbog Ljupke - završava Đurišić.

Izvor:Kurir.rs

Ne propustite