PRVO JE DOBIO OTKAZ NA PRVOJ, a sad su objavili TUŽNE VIJESTI O SRĐANU: Evo šta ga je snašlo, ŠOK!

Show
PRVO JE DOBIO OTKAZ NA PRVOJ, a sad su objavili TUŽNE VIJESTI O SRĐANU: Evo šta ga je snašlo, ŠOK!
.

Voditelj je za devet mjeseci zadobio dva teška udarca

Voditelj jutarnjeg programa TV Prva Srđan Predojević prolazi kroz težak životni period, jer je za samo 9 mjeseci ostao bez dva posla!

Najnovijim prekidom radnog staža sa TV Prva i pravim skandalom kada mu nije omogućeno da uđe u zgradu u kojoj je dugo godina zajedno sa koleginicom Jovanom Joksimović radio, vodio i uređivao jutarnji program, Srđan Predojević je tako doživio drugi težak udarac.

Naime, Predojević je u kratkom vremenskom periodu ostao bez dva posla, prvo je dobio otkaz u SMATSA, a onda i na TV Prva.

Da ironija života bude još veća, oba puta Srđan Predojević dobija otkaz iz istog razloga “zbog nepoštovanja radnih obaveza”.

TV Prva je izdala saopštenje i rekla da je odlučila da prekine saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog “nepoštovanja radnih obaveza”, a to je saopštila na Instagramu.

Predojević je ovo već prošao i to u decembru prošle godine, znači pre 9 meseci, kada je iz istog razloga dobio otkaz u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA.

Kao razlog suspenzije navedeno je da se tri dana nije pojavio na radnom mestu, ali kolege tvrde da on gotovo nikad nije ni dolazio na posao. Finansijska naknada za tu funkciju kako su mediji pisali iznosila je oko 300.000 dinara.

On je tada govorio da je u SMATSA oko 10 godina, da je primljen na neodređeno vrijeme, te da je kvalifikovan za radno mjesto na kom je – diplomirani je komunikolog, magistar novinarstva i pilot.

Izvor: Objektiv.rs

Ne propustite