EVO ZAŠTO SU OTPUŠTENI JOVANI I SRĐAN! KONAČNO ISTINA: Evo šta je RADILA kolegama, ZAR JE MOGUĆE?!

Show
EVO ZAŠTO SU OTPUŠTENI JOVANI I SRĐAN! KONAČNO ISTINA: Evo šta je  RADILA kolegama, ZAR JE MOGUĆE?!
Naime, danima se spekulisalo o njihovoj poslovnoj sudbini, a nakon što su najavili otkaz na TV „Prva“, menadžment ove televizije odlučio je da im se trajno zahvali na saradnji.

Naime, danima se spekulisalo o njihovoj poslovnoj sudbini, a nakon što su najavili otkaz na TV „Prva“, menadžment ove televizije odlučio je da im se trajno zahvali na saradnji.

- TV „Prva“ je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - stoji u objavi na zvaničnom Instagram nalogu ove televizije. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, popularni par dobio je otkaz jer, između ostalog, već dugo nisu ispunjavali svoje profesionalne obaveze.

- Jovana i Srđan su na TV „Prva“ došli prije pet godina u stilu velikih zvezda i za njih su važila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uslove za rad, već su i njihove plate dostizale cifru koju običan čovjek ne može ni da zamisli - priča  izvor blizak voditeljskom paru i dodaje:

- U redakciji su glumili velike zvijezde, u čemu je prednjačila Jovana. Svojim saradnicima često je držala slovo kako treba da rade svoj posao, ali im je i spočitavala kako treba da se ponašaju, kako da se izražavaju, o čemu treba da pričaju... Čak je i publika imala priliku da vidi koliko Jovana može da bude neprijatna prema svojim saradnicima, kada im se, u živom programu, obraćala bez poštovanja - priča  izvor i objašnjava da je voditeljski par u poslednje vreme često kršio svoje osnovne radne obaveze.

- Obavezali su se da će u paru voditi program svakog radnog dana, ali se u praksi češće dešavalo da se između sebe dogovore i da jednu nedjelju radi Srđan, a drugu Jovana. Osim toga, na televiziju su dolazili kad su htjeli i rijetko kada su na poslu ostajali do kraja radnog vremena. Niko na televiziji nije znao ko će voditi program određenog dana - otkriva izvor.

Kada su se, prije nekoliko dana, vratili sa plaćenog godišnjeg odmora, nisu željeli ni da čuju za predlog čelnika televizije da ih jedan radni dan u nedjelji zamijene nova, mlađa lica. Zbog toga su najavili svoj otkaz, ali se Srđan u međuvremenu predomislio i došao na televiziju, ali su mu vrata TV "Prva" sa razlogom bila zatvorena.

(Alo.rs)

Ne propustite