SRBIJA

ODMAH POGLEDAJTE VOZAČU DOZVOLU: Ako imate OVAJ broj na njoj, USKORO ĆE VAS POSLATI U MUP!

Objavljeno:21.09.2020 - 14:26
A A A Times Arial

Foto: Espreso.rs

Registracija vozila nešto je što vam svake godine, u isto vrijeme, ne gine...

Prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije, za vozilo se izdaje registraciona nalepnica. I dok je do sada to moglo da se završi u bilo kojoj agenciji, bez odlaska u MUP, za neke ljude to neće biti moguće.

Sada se javila  čitateljka , koja je morala da se javi u MUP u subotu. 

- Otišla sam da registrujem auto u jednoj beogradskoj agenciji. Inače, nije prvi put da auto registrujem kod njih. Do sada sam tamo odvozila automobil na tehnički pregled, i ujedno registraciju, a cela procedura i dobijanje naljepnice bio bi gotov za manje od sat vremena. Ipak, u subotu posle mog odlaska da registrujem auto rečeno mi je da to ne mogu učini bez odlaska u MUP. 

- Da bih dobila naljepnicu morala sam da se javim u MUP-u na odjeljenju namjenjenom za to i to samo zato što imam novu saobraćajnu dozvolu. Naime, u donjem desnom uglu nalazi se broj, kao što je bio i do sada. 

Međutim, ako vam taj broj sada počinje sa 995, i imate novu saobraćajnu, morate znati da registraciju nećete moći da završite bez odlaska u nadležni MUP. 

(Espreso.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia