GENERAL SIMIĆ PROGOVORIO O BATINAMA, EVO ŠTA SE DESILO: Ljupka ga ponizila, SVE PRIZNAO

Show
GENERAL SIMIĆ PROGOVORIO O BATINAMA, EVO ŠTA SE DESILO: Ljupka ga ponizila, SVE PRIZNAO
.

Bivši ljubavnik Ljupke Stević, policijski general Ljubiša Simić, progovorilo je u emisiji Hit Tvit o svom odnosu sa pevačicom, kojoj je nakon što mu je razlupala dva automobila i napala ga fizički, izrečena mjera zabrane prilaska, a tom prilikom su joj oduzete i dve puške koje su u njenom posedu.

Voditeljka Verica Bradić ga je pitala za utiske nakon čitave drame.

 - Poprilična je šteta. Ja do sada nisam odgovarao na pozive medija, ali mogu da kažem da jeste, ova oteklina na mojoj usni, jeste od njene ljubomore.

- Zašto ste odlučili da govorite o ovome - pitala je Verica.

simic1

- Zašto da ne, već dugo se o meni se piše u žutoj štampi. Napokon i ja da kažem svoju priču i da nije istina sve što se priča.

- Žene se solidarišu sa Ljupkom, ali mislim da njihov stav nije ispravan, ne znaju celu priču - kaže Simić.

- Ona je došla sa nekim navodima, nisam sigurna da me je presluškivala - dodao je, a zatim ispričao sve o aferi "Bentli".

- Ne, to za Bentlija nije istina, ovo je prilika da to i objasnim. Bentilijem sam ja upravljao, izvršen je uviđaj. Ljupka čak nije ni bila u vozilu. Nikada do sada o tome nisam pričao, jer ne želim da govorim i učestvujem u takvim raspravama jer se to onda odugovlači. Bentlija sam ja vozio, niko nije bio pod dejstvom alkohola.

simic2

- Mi smo taj automobil dobili od direkcije za oduzetu imovinu, na nekim sastancima na kojima sam učestvovao, kolege su mi rekle da je taj automobil za njih previše upadljiv, tako da sam ja njima dao dva neupadljiva, a ja sam dobio taj, jer mi je služio kao službeni automobil. To nije Šarićev automobil, to je službeni automobil .

On smatra da ova afera neće uticati negativno na njegov privatni  život.

- Mislim da ne bi trebalo ja sam profesionalac, posao obavljam profesionalno. Svako ima svoj privatan i profesionalni život, za koje smatram da nemaju veze jedan sa drugim - rekao je Simić.

simic3

- Naravno da ovo smeta i mojoj porodici, imam četvoro dece i postao sam deda. Ko nije grešan neka baci kamen na mene - rekao je Simić.

Sa Ljupkom se nije čuo, a i njemu je oduzeto oružje nakon ove afere.

- Kada je ona mene udarila, ja sam samo stavio ruke na leđe i otišao, to je moja poruka za sve muškarce i žene koje prolaze kroz isto iskustvo - rekao je Simić.

Ne propustite