ISPRED KUĆE DARKA LAZIĆA OSVANUO BETONSKI ZID I KAPIJA SA ŠILJCIMA, A SVE TO ZBOG JEDNE ŽENE: Oglasile se komšije, SVI ZNATE KO JE ONA

Show
ISPRED KUĆE DARKA LAZIĆA OSVANUO BETONSKI ZID I KAPIJA SA ŠILJCIMA, A SVE TO ZBOG JEDNE ŽENE: Oglasile se komšije, SVI ZNATE KO JE ONA
.

Iako su uspjeli da izglade odnose, te su se čak i držali za ruke tokom posljednje posjete Darka Lazića imanju u Šimanovcima, u prošlosti je pjevač navodno preduzeo drastične mjere zbog Miljane Kulić.

screenshot-33

Naime, komšinica iz Brestača je otkrila da je pjevač podigao betonski zid od tri metra oko svoje kuće, kao i kapiju sa šiljcima kako niko ne bi mogao da upadne na njegov posed i uznemirava mu porodicu.

- Danima je visila ispred kapije dok nije ugrabila priliku da se ušunja unutra. Drala se, dozivala ga. Ljudi nisu mogli da žive od nje. Jedan dan je napala i babu Milku, koja je prišla da vidi da li joj nešto treba pošto je djelovala unezvereno i samo je ponavljala Darkovo ime - počela je priču komšinica za "Svet".

screenshot-32

- Kada je vidjela da ova nije čista, baba je je uzela metlu kojom čiste stazu i krenula ka njoj, ali ju je Miljana napala i krenula da se rve sa njom. Moj muž je istrčao iz kuće i otjerao Miljanu, a baki smo dali šećer i vodu da se malo smiri - dodala je komšinica.

- Mogla je žena infarkt da dobije, ima slabo srce, a mnogo se uplašila. Sutradan je Miljana opet dolazila i drala se na kapiji. Na kraju su joj rekli da su pozvali policiju, pa se sklonila.

Novi.ba/Puls

NAROD BJEŽAO IZ KUĆA, UDARIO NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES: Upravo stigla vijest

Broj jedan za svijet - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite