TANJA SAVIĆ IDE U ZATVOR?! UPRAVO OBJAVILI NAJSTRAŠNIJE VIJESTI: Evo gdje je snimljena, NEOČEKIVAN OBRT?!

Show
TANJA SAVIĆ IDE U ZATVOR?! UPRAVO OBJAVILI NAJSTRAŠNIJE VIJESTI: Evo gdje je snimljena, NEOČEKIVAN OBRT?!
.

Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu ali je nikad nije završila ali se vozika

Tanja Savić već godinama vozi automobil iako nema vozačku dozvolu!

Da stvar bude još gora, pjevačica se uredno vozi po Beogradu, ali i kada je u Radincima, bez ikakvog problema skokne do Smedereva u nabavku. Iz svega navedenog jasno je da ne poštuje propise, a kada će biti kažnjena zbog nedoličnog ponašanja i kršenja zakona, pitanje je trenutka.

Naime, Tanja je upisala auto-školu sa 23 godine, ali je zapravo nikada nije završila, odnosno, nije položila i dobila vozačku dozvolu. Budući da je neko ko je i te kako aktivan učesnik u saobraćaju, Savićeva bi mogla da zbog ovog prekršaja bude debelo kažnjena. Komšije iz sela Radinci, gde je i rođena, istakli su da im nije jasno kako je do sada policija nikada nije sankcionisala.

Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sjedne sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi i zaustavila jer je znaju, a vjerovatno im nije i na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač - započela je priču komšinica za Svet koja, kao najveći problem, vidi to što pevačica uredno vozi i djecu, ali i članove porodice, pa smatra da time ugrožava kako svoju tako i svačiju bezbejdnost učesnika u saobraćaju.

809965-tanja-savic-ls

foto: Instagram

- Koliko sam uspjela da vidim, izvještila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne sme i sebe da vozi, a kamoli djecu. Znate kako kažu, uvijek stradaš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovde u kraju rekli da ona dozvolu nema - zaključila je komšinica zabrinuto.

Kako dalje saznajemo, Tanji, kao nekom ko nema položen vozački ispit, ne mogu da budu izrečeni kazneni poeni. Takođe, i sud ne može da joj izrekne zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom niti da joj se oduzme dozvola jer dozvola u ovom slučaju ne postoji. Ono za šta se pjevačica može teretiti, prema našem zakonu, jeste novčana kazna do 120.000 dinara od prekršajnog suda ili najstroža predviđena kazna za ovakav prekršaj, a to bi bilo maksimalno 60 dana zatvora.

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.

(espreso.rs)

 

Ne propustite