Odmor na Makarskoj rivijeri i udobnim apartmanima Vesna u Gradcu čeka na Vas!

Aktuelno
Odmor na Makarskoj rivijeri i udobnim apartmanima Vesna u Gradcu čeka na Vas!
-

Prekrasno mjesto Gradac se nalazi na južnoj obali zadivljujuće Makarske rivijere i odlična je destinacija za miran odmor uz more. Gradac je turistička destinacija gdje se planine "podižu" iz kristalno čistog Jadrana, a na obali se nalaze savršene šljunčane plaže za pravi odmor.

5

Ljubitelji plaža će (za)voljeti Gradac. Plaže su besprijekorne, a Jadransko more ima očaravajuću plavu boju. More je tako privlačno da ćete moći satima uživati u kupanju, dok Vas zapljuskuje val uz sjaj mora.

3

 Apartmani Vesna nalaze se u mjestu Gradac na makarskoj rivijeri udaljeni od grada Makarske 30 km, a od drevnog Dubrovnika 130 km. Ljetovanje i odmor u Gradcu pravi je izbor za sve naše drage goste koji žele ugodan odmor, čisto more i pješčane plaže.

4

Nudimo Vam odmor u mjestu u koje ćete se rado vraćati i s jednakim veseljem biti dočekani. Gradac je mjesto netaknutih prirodnih ljepota i tradicionalnog načina života kojeg mnogi priželjkuju, ali samo rijetki i ostvaruju.

7

Netaknuta priroda, čisto more, kao i kvalitetan smještaj u kući Vesna zadovoljit će sva Vaša očekivanja!

6

 

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite