EVO ŠTA JE RADIO STRAHINJA 7 DANA PRIJE UBISTVA: Nije se krio, SVE OBJAVLJENO

Aktuelno
EVO ŠTA JE RADIO STRAHINJA 7 DANA PRIJE UBISTVA: Nije se krio, SVE OBJAVLJENO
.

Strahinja Stojanović (30) koji je u nedelju likvidiran postavljanjem eksploziva ispod njegovog automobila, mjesece prije nego što je ubijen provodio je putujući po svijetu sa djevojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (45), koja je bila sa njim u trenutku stravične eksplozije.

Stojanović je više puta bio meta, za sada nepoznatih napadača, međutim očigledno se nije skrivao, niti previše brinuo o tome da li ga neko prati. Stojanović je sa ljepšom polovinom svako malo mijenjao luksuzne lokacije, pa su s Ibice, na kojoj su se upoznali, prešli u Marbelju, a potom su otišli i u Pariz i Tursku. Kako "Kurir.rs" nezvanično saznaje, nekoliko sedmica prije početka pandemije i proglašenja vanrednog stanja u Srbiji došli su u Beograd.

Svaki njihov korak, lijepa Kolumbijka objavljivala je na društvenim mrežama na svom javnom profilu koji prati više od 29.000 ljudi. Prema sumnjama istražitelja, egzekutori su upravo tako lako locirali Stojanovića i u svakom trenutku znali svaki njegov korak. Suarez Gomez je objavila i da su se upoznali u Španiji, kako su se provodili na Ibici, da su njegov rođendan proslavili u luksuznom hotelu u Parizu.

Potom ga je ponovo odvela kod sebe kući u Marbelju. Posljednje sedmice Kolumbijka i Stojanović su sa prijateljima provodili u obilasku i uživanju po srpskim planinama - neko vrijeme su proveli na Zlatiboru, a onda su otišli na Kopaonik.

20816-strahinja-stojanovic-f

Foto:Instagram

Nekoliko dana prije likvidacije Kolumbijka je Beograd obilazila njegovim automobilom i objavljivala i slike kraj njega, pa napadačima nije bilo teško ni da lociraju vozilo kojim se Stojanović vozi i ispod njega postave eksplozivnu napravu.

Istražitelji su utvrdili da je ispod sjedišta vozača postavljena eksplozivna naprava dizajnirana tako da usmrti osobu iznad, dok je Kolumbijka, koja se u tom trenutku nalazi na mjestu suvozača, prošla samo sa lakšim tjelesnim povredama.

Stojanović je u stravičnoj eksploziji ostao bez obe noge, ali je ipak i nakon toga davao znake života. Njegova djevojka držala ga je za glavu dok je povrijeđen ležao na kolovozu pored uništenog BMW-a.

Stojanovića su pokušali da ubiju i prošle godine, ispred njegovog stana u Beogradu, međutim tada je smrt izbegao "za dlaku". Naime, Stojanović je u BMW-u tada bio sa svojom tadašnjom djevojkom, inače bivšom mis Marbelje, Olac Bilbao, međutim zaboravio je svoj telefon u stanu i izašao iz vozila.

Nakon ove eksplozije Stojanović je otišao iz Srbije, međutim očigledno se nije skrivao, niti brinuo da ga napadači ponovo ne pronađu s obzirom da se slobodno i bez pancira kretao po Srbiji i inostranstvu, a njegova djevojka je svakodnevno objavljivala njihove zajedničke slike i lokacije na kojima se nalaze.

Izvor:Kurir.rs

Ne propustite